Reddingsvest opblaasbaar

2023-05-02
Veiligevaart.nl

Is uw reddingsvest opblaasbaar? Een opblaasbaar reddingsvest is een cruciaal element van de veiligheidsuitrusting voor iedereen die aan boord gaat voor een dagje varen. Het doel van deze vesten is om de drager snel te laten drijven nadat hij of zij te water raakt, doordat het vest automatisch opblaast. Opblaasbare reddingsvesten worden veelal gebruikt door zeilers, vissers, waterskiërs en mensen die werk verrichten op het water. Veilige Vaart biedt een breed scala aan opblaasbare reddingsvesten met verschillende unieke kenmerken aan. U kunt kiezen voor nog meer veiligheid door middel van een extra brandwerende laag, extra comfort of antistatische materialen; afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren.

 

Een automatisch reddingsvest opblaasbaar

Het mechanisme dat een reddingsvest automatisch opblaasbaar maakt, is de CO2-patroon die in het reddingsvest is gevestigd. Zodra het vest in het water terecht komt, wordt het patroon automatisch geactiveerd, wat resulteert in het automatisch opblazen van het vest. Sommige vesten hebben daarnaast een handmatige activeringsfunctie, waarmee de drager het vest zelf kan opblazen indien nodig. Al onze reddingsvesten zijn automatisch opblaasbaar vanwege de hoogste prioriteit die wij geven aan de veiligheid van de gebruiker. In noodgevallen kan het voorkomen dat de drager niet in staat is om zelf het reddingsvest op te blazen. Hierdoor is het veiliger om te kiezen voor een automatisch opblaasbaar reddingsvest.

 

Zijn uw reddingsvesten opblaasbaar?

We hebben diverse soorten opblaasbare reddingsvesten in onze collectie. Kies voor opblaasbare reddingsvesten die bedoeld zijn om te gebruiken op open wateren, of als u op rustig vaarwater gaat varen kunt u een vest kopen wat meer geschikt is voor beschutte wateren zoals meren en rivieren. We hebben opblaasbare reddingsvesten voor kinderen en zelfs honden. Kies uit verschillende maten en uit de volgende draagvermogens: 100n, 150n, 165n, 180n, 275n en 300n. Ga voor de juiste pasvorm en een opblaasbaar reddingsvest wat aansluit op de activiteit die u op het water gaat uitvoeren.

 

Uw nieuwe reddingsvest: opblaasbaar en betrouwbaar

Wilt u een automatisch opblaasbaar reddingsvest aanschaffen? Investeer dan in een reddingsvest van uitstekende kwaliteit. Al onze opblaasbare reddingsvesten voldoen uiteraard aan alle veiligheidsnormen. De vesten beschikken over een certificaat van erkenning en overeenstemming van wettelijke eisen en zijn uitgebreid gekeurd.

 

Veilig het water op met uw opblaasbare reddingsvest

Is uw reddingsvest opblaasbaar? Automatisch opblaasbare reddingsvesten vergroten uw veiligheid op het water en handelen automatisch in geval van bewusteloosheid. Heeft u behoefte aan aanvullende informatie alvorens u een opblaasbaar reddingsvest aanschaft? Onze experts vertellen u graag alles wat u moet weten over deze onmisbare accessoires op het water. Neem daarom dan ook gerust contact met ons op voor meer informatie: we bieden u namelijk graag een advies gebaseerd op onze uitgebreide expertise.